![]() |
|
|
|||||||
| 💻 Ayın Sunucusu | 📻 Ayın Radyosu: Tek FM |
| 💎 İrcHane.Com Reklam Alanı 💎 | |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 | |||||||||
|
coder ![]() Üye No : 497 Üyelik Tarihi: 31-07-25 Nerden : Konular : 1 Mesajlar : 1
Aldığı Teşekkür : 1 Ettiği Teşekkür : 0 Rep Puanı: 10 Tuttuğu Takım : turkiyeLevel: 1 [ ]Paylaşım: 0 / 0 |
Bazı vedalar hazırlanmaz. Bazı eksiklikler hiçbir kelimeyle dolmaz.
Emektar (Delikan) Çoğumuzun tanıdığı, bildiği, saygı duyduğu bir nickdi. Yılların dostu, ekranın arkasında ama kalbimize yakın biriydi. Ani bir kalp kriziyle aramızdan ayrıldığını öğrendim, sadece bir isim değil, bir parçamız gitti sanki. Onun varlığı sessizdi belki ama etkisi derindi. Gereksiz konuşmaz, ama bir şey dedi mi hep anlamı olurdu. Destek olurdu, yol gösterirdi, hatır sorardı. Kimseye eyvallahı olmayan ama herkese gönlü açık biriydi. Online listesinden eksildi, ama hatıralarımızdan silinmeyecek. Attığı bir mesaj, yazdığı bir yorum, o sade mizahı… Bizde yaşamaya devam edecek. Kalbi yorulmuş belki ama sevgisi, samimiyeti dimdik ayakta kalacak hep. Mekânın cennet olsun Emektar (Delikan) Gerçekten de adını sonuna kadar hak ettin |
|||||||||
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Owner ![]() ![]() Üye No : 2 Üyelik Tarihi: 23-09-24 Nerden : Konular : 1870 Mesajlar : 1,920
Aldığı Teşekkür : 30 Ettiği Teşekkür : 123 Rep Puanı: 10 Tuttuğu Takım : galatasaray
Ruh Halim:
Level: 36 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 265 / 884 |
Allah rahmet eylesin delikan benim için çok önemli biriydi... Bu acı kaybimiz beni çok derinden etkiledi seni asla unutmicwz Delikan......
|
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Yer İmleri |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık
Forum Kuralları |
|
| 💬 İrcHane.Com | 💻 Forum Teknik Destek | |
|
⚙ Powered by vBulletin® Version 3.8.11 ⏰ Planlanmış Görevler: © Forum yazılımcısı AEKyazılım 🎨 Tema Yapımcısı: AEK Yazılım 🌐 irchane.com © 2025 |
|