![]() |
|
|
|||||||
| 💻 Ayın Sunucusu | 📻 Ayın Radyosu: Tek FM |
| 💎 İrcHane.Com Reklam Alanı 💎 | |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 | |||||||||
|
Yeni Üye ![]() ![]() Üye No : 493 Üyelik Tarihi: 11-07-25 Nerden : Konular : 24 Mesajlar : 24
Aldığı Teşekkür : 1 Ettiği Teşekkür : 0 Rep Puanı: 10 Tuttuğu Takım : turkiyeLevel: 3 [ ![]() ]Paylaşım: 0 / 65 |
BENİM ADIM SELANİK
Ben dünyanın göz bebeğiyim! Benim adım Selanik! Evren kuruldu, dünya kuruldu Sonra ben kuruldum! Ben dünya kurulumunun Son çağ aşamasındaki Güçlü torpidosuyum! * * * * Ayaklar baş olmadan Firavunlar taş olmadan Gece açan çiçek Gündüz solmadan Zübeyde Hanım'dan Mustafa Kemal doğmadan Ben hep vardım, ben Selanik'im! * * * * Mustafa 1881 yılında doğdu Sonra Mustafa Kemal oldu Mustafa Kemal Atatürk olacaktı Aradan 53 yıl geçmesi gerekti. * * * * Fark edemedim ben bile Mustafa'nın Atatürk olacağını Yurdu istila edilmiş milletlerin Baş tacı olacağını. * * * * Mustafa Kemal yoklukla savaştı Yoktan yonga kopardı İnanılmazı gerçekleştirip Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu. * * * * Ey dünya insanları! Tarih 13-05-2022 Serdar, Bursa Güzelyalı'da Ben Selanik'im! Güzelyalı'yı kardeş şehir ilan ettim. SERDAR YILDIRIM |
|||||||||
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Yeni Üye ![]() ![]() Üye No : 494 Üyelik Tarihi: 11-07-25 Nerden : Çanakkale Konular : 15 Mesajlar : 26
Aldığı Teşekkür : 6 Ettiği Teşekkür : 0 Rep Puanı: 10 Tuttuğu Takım : turkiyeLevel: 3 [ ![]() ]Paylaşım: 0 / 70 |
Ellerinize sağlık paylaşımınız için çok teşekkürler.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||||
|
IRCHane Müdavimi ![]() ![]() Üye No : 46 Üyelik Tarihi: 26-12-24 Nerden : Bolu Konular : 24 Mesajlar : 35
Aldığı Teşekkür : 14 Ettiği Teşekkür : 8 Rep Puanı: 10 Tuttuğu Takım : turkiyeLevel: 4 [ ![]() ![]() ]Paylaşım: 0 / 92 |
Alıntı:
ALİ RIZA BEY CADDESİ Bursa'da bulunan Ali Rıza Bey Caddesi girişinde Mustafa Kemal Atatürk'ün babası Ali Rıza Bey ile birlikteyim: " Sayın Ali Rıza Bey, bakın bu cadde sizin adınızı taşıyor. Tabelada adınız yazıyor. " Ali Rıza Bey: " Ne, benim adım mı? Ben ne yaptım ki, insanlar adımı bir caddeye versinler? Hem bunca yıl sonra. " Serdar Yıldırım: " Efendim, siz Mustafa Kemal Atatürk'ün babası olmakla şereflendiniz. Oğlunuz Mustafa, subay oldu ve Anadolu'yu düşmanlar istila edince Türk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlattı. Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu. " Ali Rıza Bey: " Bak sen Mustafa'ya ama O'nun büyük adam olacağını söyler dururdum. Demek ki büyük adam oldu. " Serdar Yıldırım: " Hem de çok büyük. Çok büyük ve görkemli. " Ali Rıza Bey: " Osmanlı Devleti ne oldu? " Serdar Yıldırım: " Düşman devletlerin istilasına uğradı. Saraydan çıkmayan padişahlar, Osmanlının sonunu hazırladı. " Ali Rıza Bey: " Mustafa'mın kurduğu Türkiye Cumhuriyeti kaçıncı yılını kutladı? " Serdar Yıldırım: " Şimdi 1-Haziran- 2017 perşembe. 93 yıl oldu. " Ali Rıza Bey: " O'nun var ettiği Türkiye Cumhuriyeti bunca yıl sonra varlığını sürdürüyor. Ne diyeyim, sonsuza kadar muzaffer olsun. " Serdar Yıldırım: " Olacak. Ben inanıyorum Türkiye Cumhuriyeti' nin sonsuza kadar varlığını sürdüreceğine. " SON |
||||||||||
|
|
|
![]() |
| Yer İmleri |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık
Forum Kuralları |
|
| 💬 İrcHane.Com | 💻 Forum Teknik Destek | |
|
⚙ Powered by vBulletin® Version 3.8.11 ⏰ Planlanmış Görevler: © Forum yazılımcısı AEKyazılım 🎨 Tema Yapımcısı: AEK Yazılım 🌐 irchane.com © 2025 |
|